söndag 17 februari 2008

Äntligen!

Äntligen har matte gett upp och gett mig en egen bloggelliblogg här ute i den stora cyberrymden. Hon valde äntligen blogger pga att hon kunde skicka över bilder och filmer direkt från sina häftiga mobil.

För att fira detta så fick jag ett tuggben som heter Dentastix eller något åt det hållet. Luktar iallfall mynta och persilja och ger mig en underbar andedräkt. Fast det luktar mest som om jag käkat tandkräm eller något. Sen tar dom slut så snabbt!

Idag så fick jag vara ute och springa på stranden, LÖS! Det var jätteroligt att springa runt och busa med husse, han är ju inte ute så ofta med mig. Sen hade dom massor med godis i fickorna med, dom pratade en massa om inkallning.
Förstår inte vad dom menar, jag kommer ju alltid när dom ropar! Fast ibland så vill jag inte komma, för jag är egentligen en smygtankeläsare, så jag vet när dom ropar för att dom ska koppla mig, och det kan man ju inte gå med på!
Matte filmade en massa och tog lite kort. Vattnet var dock för kallt för att bada i, jag gick i med tassarna men brrr va kallt.

Fick åka i husses knä hem (matte får alltid köra för husse har inte ett såntdär körkort), satt på min fina rosa döskallefilt och myste ordentligt och sen bar dom upp mig för trappan som den prinsessa jag är.
Fast sen gick dom in i badrummet, det var inte riktigt lika rolig. Tydligen va jag jättesandig och lämnade sandhögar efter mig i badkaret, sen luktade jag saltvatten och va alldeles lerig på magen efter mina springturer i leran.
Sen tjurade jag ett tag. Men nu är allt okej igen, har tillomed pussat både matte och husse.

Just nu ligger jag i min fina bädd med min döskallefilt och tittar förebrånde på matte för att hon slutade skriva. Hur ska ni annars få veta allt som händer i mitt liv?!

Näe, dags att sova, måste samla krafter, för imorgon ska jag umgås med min dagmatte i ett par timmar för matte ska jobba mellan 13-18.45 och husse mellan 9-18.15. Sen ska jag vara hemma resten av veckan för matte jobbar bara tre timmar dom andra dagarna förutom onsdagen och då är husse hemma och leker med mig istället.

Ha det fint allihopa och glöm inte att lägga till min blogg som bokmärke!


ps. jag har inte kissat inne på två dagar, iallfall inte vad matte har kunnat se, hon väntar bara på att trampa i en gammal kisspöl någonstans. ds.

2 kommentarer:

Helen sa...

Välkommen till bloggvärlden, lilla systerdotter.

Gnag i kinden från moster Lyra
och Tant Senja

Anonym sa...

hoho vi har hitat hoit och är avundsjuka! Vi älskar nämligen att springa på stranden!!!!!Sally och Kajsa