söndag 16 mars 2008

Utställning i Malmö

Japp, igår så sparkade matte upp mig jättetidigt. Kvart i sex ringde hennes telefon och hon gick upp, galningen, jag låg kvar och myste när hon helt plötsligt kom in och sa att maten var upphälld (tydligen skulle jag äta lite för att inte må illa i bilen sedan) och att det var dags för mig att gå upp. Jag tittade konstigt på matte, gick upp, tittade på maten, tittade konstigt på matte, tittade konstigt på maten, sen körde matte med sitt-vänta-varsågod och seeeen åt jag lite. Sen tog hon fram kopplet, och då trodde jag att hon verkligen hade fått fnatt, det var ju mitt i natten! Hon fick dra mig nerför alla trapporna, för jag tänkte då rakt inte gå ut mitt i natta.
Gick ut och kissade, och sen kom en bil och en konstig människa hoppade ut, kröp fram och sen såg jag att det var ju min förra matte Lena! Oj ojoj va glad jag blev, höll på att krypa ur skinnet!
Sen släppte dom in mig i samma bur som Taggen, sen försvann matte igen. Elakingen tänkte nämligen sova lite till innan jobbet.
Sen vet matte inte så mycket mer vad som hände. Hon jobbade hela dagen och när hon kom hem så kom husse med en rosa liten lapp med ett gult och ett rosa band. Certifikatkvalitet stod det på lappen. Matte blev stolt.

Såhär stod det på kritiklappen för er som undrar:
" Quality Gtch (nu gissar matte lite, hon vet inte riktigt vad Gtch hade kunnat vara, men det ser verkligen ut som om det står Gtch.. hon ska maila Lena och fråga lite hur det har gick senare. ). Good shape, standing and moving. Pleasing head. A little deep in stop. Very good bone and feet. Excellent ribcage. Good top- and underline. Movements very positive and topline in profile is correct."

Ck fick jag iallfall. Sen står det ngt om Juniorklass kv1 kk3. Just detta har inte matte kunnat tyda fast hon googlat runt som en galning.

Om ngn vill räta ut hennes frågetecken så är det bara att kommentera eller maila henne på Madla_85@hotmail.com


Nej, nu ska jag sova middag, för jag ska tydligen hem till mattes kompis senare idag och hjälpa henne packa. Eller ja, matte ska hjälpa henne packa, jag ska bara tigga myspys från dom.

1 kommentar:

Tessigirl sa...

Hejsan! Grattis till det fina utställningsresultatet! Det var bra jobbat! =) Kan ju försöka lindra din huvudbry lite..eller jag kanske bara rör till det ännu mera,vem vet ;)
Om jag fick gissa så ska det stå bitch,quality bitch. Sen betyder det andra att Juni var med i Juniorklass o fick en 1:a i kvalite =att man går vidare och tävlar mot de övriga som får en 1:a i samma klass och 3:an står då för att hon blev placerad som nr tre bland juniortikarna. Sen delar domaren ut ck till de hundar som han/hon tycker visar såna kvaliteer att de kan bli framtida champions..så sträck på er för det tyckte denna domare om Juni!! =)
Så grattis än en gång!
MvH Therese, Sixten o Svante