fredag 4 april 2008

Nu har jag verkligen blivit stora damen!

Inte nog med att jag fyllde ett år i onsdags, idag började jag även löpa! Matte misstänkte att jag var påväg in i löp igår, så tikskydd införskaffades. Elaka människa.
Den är lite småäcklig o ha på sig, jag har redan försökt ta av den ett par ggr.

Nu ligger jag dock i min bädd och försöker nå mina leksaker. Jag är lite lat nu när jag löper. Pep som sjutton i natt gjorde jag med. Matte och husse försöker lära mig att sova i min bädd under natten. Så dom har gjort en liten hörna till mig med två kompostgaller. Ibland har jag lyckats sova där hela natten och ibland så lever jag rövare och piper, tuggar och försöker rymma. Idag var en av dom sistnämnda nätterna, så matte släppte upp mig i sängen efter att jag väckt matte sisådär tio ggr. Sista gången var hon bergsäker på att jag gett mig på tapeten för det lät som något som gick sönder, då gav hon upp. Så imorse när jag vaknade så tittade matte i sin säng, ingenting, sen satte jag mig i husses säng och flyttade mig sen, då fanns där en blodfläck, så nu får matte tvätta sängkläder :)

Hon har tagit lite bilder med, men dom kommer upp senare idag, för hon hittar inte sladden just nu.

Så titta in lite senare för bilder på mig i mina snygga trosor!

1 kommentar:

Helen sa...

Vad trevligt att Juni har blivit stora damen =)
Första löpet är alltid värst tror jag =). Omställningen för en själv OCH hunden. Här såg ut som ett slakthus när Lyra löpte första gången. Fläckar överallt. (Hon vägrade tikskydd. Hon fick av sig det vad man än gjorde..) Men sen har det blivit enklare och enklare. Mindre fläckar iom att de fattar att de ska hålla sig rena =). Bästa lösningen tror jag är att skaffa två tikar =D. Jisses... vi hade knappt en enda fläck nu när de löpte sist båda två! Och det utan tikskydd. De höll varandra rena.

//Lyras och Senjas matte