måndag 23 juni 2008

Sötisgenerna slår till igen


(klicka för större bilder)


För övrigt så har matte o husse varit extra snälla på sistone. Inte bara har dom varit hemma med mig i två och en halv vecka, dom har även köpt ett marsvin, precis en sådan som Lyra och Senja har, fast jag har iochförsig haft min ett tag, och vi kallar den hamstern istället för marsvinet. Jag har även fått min egna lilla platå inne i datorrummet. Husse och matte bar in deras trätvättkorg, som dom inte använder, och la min bädd ovanpå. Så nu kan jag ligga och kika på både husse och matte. Sen kan jag även stå och titta på utsikten från fönstret eftersom dom satt den intill så jag kan vara på fönsterbrädan. Mycket uppskattat må ni tro. Det första jag gjorde när dom var klara va att springa in och hoppa upp, sen la jag mig tillrätta och somnade snabbt. Min nya favoritplats. Så mycket favorit att matte och husse pratar om att stänga in mig i datorrummet istället för köket när dom åker iväg.

Matte och husse åkte förresten till Lübeck i Tyskland och gottade sig över en dag, sedan åkte dom hem dagen efter, under tiden fick jag vara hemma hos Nikola i Laholm. Ja, så heter husse i huset där. Matte i huset var nämligen i Turkiet, så Nikola var hemma ensam med Mig, Ronja, Rufus, Molly, Sally, Ozzy och lilla Nelly, det nya tillskottet. Sju hundar och en husse, men kul, det hade vi. Jag gillar speciellt lilla Nelly, Sally och Ozzys valp. Hon var inte lika våldsam som dom andra, och hon var mycket lättare att fösa undan när hon var jobbig.

Vi var även där under midsommar och matte och husse skrattade gott när Nelly satte sina sylvassa valptänder i min läpp. Fast sen tryckte jag fast henne mot soffan med tassen. Då skrattade dom ännu mer bara för att det såg så roligt ut. Jag tycker om Nelly, lätt o sätta på plats.
Matte hävdar att man verkligen såg mina prinsessfasoner, precis sådana som Sally har, när vi är ute i Laholm. För resten av hundarna är ganska tuffa och vana vid att leka och brottas. Jag kan hänga med ett tag men ligger hellre och tittar på med huvudet högt och ser verkligen ut som en prinsessa.

Matte och husses underbara prinsessa.

2 kommentarer:

xx sa...

Härligt med prinsessfasonerna! Oj oj vad snygg du är förrsten. Hälsa och gratta matte och husse till huset. Var ligger det? Vi kommer till Halmstad vecka 31 oh 32 om det inte blåser och regnar för mycekt alltså!!! rally-Sally och kajsa-Kavat
www.rally-sally.blogspot.com

niffin sa...

Nämen ååååå! :D *dajs rajt hiir, båjnk*

Jag har haft en liten italienare & är fortfarande lika tvärkär i dem.
*dajs ögänn*